Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WINDOWS 7 ÉS OFFICE 2010 FELHASZNÁLÓKNAK

Ár:
1.974 Ft
1.382 Ft
Kedvezmény: 592 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 106242
ISBN: 9786155012037
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Napjainkban, a III. évezred Európájában minden irodában és a legtöbb lakásban ott van az internetkapcsolattal rendelkező számítógép. Az emberek között természetes az elektronikus kommunikáció, az internet szolgáltatásainak mindennapos használata. Dokumentumainkat szerkeszthetjük és tárolhatjuk akár a világhálón is, és megoszthatjuk azokat munkatársainkkal, ismerőseinkkel.

A megnövekedett igények kielégítéséhez megfelelő rendszerprogramra és irodai szoftvercsomagra van szükség. A Windows 7 operációs rendszer megbízhatósága és az Office 2010 programjainak egyszerű, gyors kezelhetősége, olyan hatékony eszközhöz juttatja a felhasználót, amellyel feladatait korszerűen, magas színvonalon tudja végrehajtani.

Könyvünkben tárgyaljuk a Windows 7 kezelését, bemutatjuk az Internet Explorer 9 újdonságait, bevezetjük az Olvasót a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, az Access, a Picture Manager és a SharePoint Designer használatába. Ezeken kívül áttekintjük a ma már szinte mindenhol elvárt elméleti alapokat is.

A felsorolásból látszik, hogy a könyv megírásánál figyelembe vettük ugyan a különböző követelményeket (NAT, ECDL, OKJ), de azokon jelentősen túlléptünk, hiszen a mindennapok számtalan olyan új ismeretet is elvárnak tőlünk, amelyek nem szerepelhetnek egyetlen központilag előírt tematikában sem.

BESZÁLLÍTÓ JEDLIK OKTATÁSI STÚDIÓ KFT.
KIADÓ JEDLIK OKTATÁSI STÚDIÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ FARKAS CSABA
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 272

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés