Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TELJES ÉRTÉKŰ TÁPLÁLKOZÁS ANYÁKNAK ÉS GYERMEKEKNEK

Ár:
3.900 Ft
2.730 Ft
Kedvezmény: 1.170 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 131631
ISBN: 9789639219939
Központ: Utolsó 4 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Finomat, egészségeset, egyszerűen

A vitaminok felfedezése óta a Nyugat táplálkozás-tudományi elméletek és tápanyagtartalom-kalkulációk segítségével egy új táplálkozástant fejlesztett ki. Ennek kizárólagos helyességéről meg is tudták győzni az embereket, méghozzá a pusztán nyereségre törekvő élelmiszeripar segítségével. A bámulatra méltó eredmény pedig: Németországban az elmúlt öt évben táplálkozási tanácsadásra bejelentkező emberek több mint 90 százalékának gyenge az emésztése, és emiatt nincs energiájuk, és sokszor más panaszoktól is
szenvednek.
Még megdöbbentőbb, hogy a tanácsadások alkalmával általában olyan emberekkel találkozunk – például várandós anyukák, illetve gyakorló szülők –, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, és a táplálkozási piac legújabb ismereteit szem előtt tartva lelkiismeretesen követik a tanácsokat. Például az „Egyen télen minél több déligyümölcsöt megfázás ellen”; „Gyermekeinek adjon C-vitaminban dús narancslevet”; „A várandósság ideje alatt biztosítsa kalciumszükségletét minél több
tejtermék fogyasztásával”; „Vásároljon mélyhűtött zöldségeket a vitaminhiány elkerülése végett”; „Egyen nyers ételeket a rák elkerülése érdekében”.
Jóllehet egyik javaslat esetében sem bizonyítható, hogy valóban beteljesíti az ígéretét, mégis időről időre sikerül reklámok, számokkal való bűvészkedés és félelemkeltés által a táplálkozás terén tudatos emberek fejében elültetni ezeket a féligazságokat. A táplálék azonban több mikroszkopikusan vizsgálható összetevők halmazánál. Miközben felelősségteljes embereket arról próbálnak meggyőzni, hogy megvédik őket a betegségekkel szemben, valójában rombolják az egészségüket.
Különösen a gyermekek egészségét fenyegeti mindez, akik még a felnőtteknél is jobban szenvednek a megtévesztő táplálkozási irányzatoktól. A gyermekeknél ugyanis az egészség stabil alapjait még fel kell építeni, és minden gyermekkorban elkövetett hiba különösen nagy jelentőséggel bír a későbbi életszakaszokra nézve. Szembeötlően jelentkeznek a fatális következmények, nevezetesen: allergia, asztma vagy érzelmi instabilitás, illetve a hatalmas mennyiségben használt gyógyszerek, nyugtatók.
A táplálkozási tanácsadások alkalmával gyakran megállapítjuk, hogy az 5 Elemes táplálkozás kiváló módszert kínál – elméletben és gyakorlatban egyaránt – a nyugati táplálkozási piacon eluralkodott zavarodottság eloszlatására, és valódi alternatívát képes nyújtani gyermekeink energetikai alultápláltságának megszüntetésére."

BESZÁLLÍTÓ LUNARIMPEX KIADÓ BT.
KIADÓ LUNARIMPEX 46
NYELV MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 240

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés