Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

STAR WARS - TARKIN

Ár:
3.600 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 1.080 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 134224
ISBN: 9789634973515
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: „A hatalomról sokat tudok mesélni. Az ember megragadja pillanatot, és lesújt.” Wilhuff Tarkin nagymoff

Egy köztiszteletben álló család sarja. Elkötelezett katona és nagyra becsült törvényalkotó. A Köztársaság lojális katonája és a Jedik megbízható szövetségese. De ez már a múlt. A Köztársaság bukása után Wilhuff Tarkin gyorsan halad felfelé a ranglétrán, és semmitől sem riad vissza, hogy érvényre juttassa az akaratát, és hozzájáruljon a Birodalom teljes kiépítéséhez.
Inkább az erőtől való félelemre, semmint az erőre alapozva kormányozzon – tanácsolja a császárnak. Tarkin felügyeli a Birodalom páratlan pusztító erejű fegyverének építését. Biztos abban, hogy miután a Halálcsillag elkészül, a segítségével rövid idő alatt eltünteti a még létező szeparatistákat – vagy úgy, hogy megfélemlíti, vagy úgy, hogy megsemmisíti őket.
Ám addig folyamatosan fennáll a lázadás veszélye. A Birodalomnak gyors és kegyetlen választ kell adnia a felkelő csoportok egyre gyakoribb támadásaira. Az uralkodó a legelszántabb híveit veti be a szabadságharcosok felszámolására: Darth Vadert, a félelmetes végrehajtót, valamint Tarkint, aki taktikai érzékével, ravaszságával és hidegvérű hatékonyságával képes arra, hogy kikövezze az utat a császári teljhatalomhoz… és az utolsó szálig kiirtsa a Birodalom ellenségeit.

BESZÁLLÍTÓ TÓTHÁGAS PLUSZ KFT.
KIADÓ SZUKITS
NYELV MAGYAR
SOROZATNÉV STAR WARS
SZERZŐ JAMES LUCENO
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 285

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés