Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KVANTUMGYÓGYÍTÁSRA MINDENKI KÉPES - TE IS!

Ár:
2.290 Ft
1.603 Ft
Kedvezmény: 687 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 149432
ISBN: 9789632913872
Központ: 11 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Siranus Sven von Staden
""Kvantumszinten a gyógyulás többnyire gyorsan, egy szempillantás alatt megy végbe.""

A világegyetemben minden elektromágneses rezgésekből áll, mi magunk is. Ha rezgésünk harmonikus, egészségesek és elégedettek vagyunk. Amennyiben ez a harmónia egy minket érő külső vagy belső hatás miatt felborul, testi és lelki betegségeket okozhat. A fájdalmaknak, a betegségnek mindig oka van, rezgéseink nem véletlenül válnak rendezetlenné. A harmonikus rezgések a kvantumgyógyítás segítségével azonban helyreállíthatók.

A test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumgyógyítás gondoskodik arról, hogy szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és rendet tegyenek testünkben és lelkünkben. Maga a módszer már nagyon régi, a hawaii hunában gyökerezik. A kahunák, azaz a sámánok kahi, vagyis ""mágikus érintés"" néven ismerték és alkalmazták, merthogy pontosan ezt tették: kezükkel egyszerűen csak összekötöttek két pontot. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy ennek a könyvnek a segítségével erre bármelyikünk képes.

""Ezzel a könyvecskével arra kívánok rámutatni, hogy milyen sokrétű, milyen sok területen használható ez a módszer. És ami a legcsodálatosabb: aki végigolvassa, maga is végezhet kvantumgyógyítást egy teljesebb, boldogabb, egészségesebb, gazdagabb élet reményében.""

Szerző: Siranus Sven von Staden"

BESZÁLLÍTÓ BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
KIADÓ BIOENERGETIC
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SIRANUS SVEN VON STADEN
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 114

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés