Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HOGYAN KERÜLJÜK EL A SZÍVROHAMOT ÉS A SZÉLÜTÉST?

Ár:
1.980 Ft
1.386 Ft
Kedvezmény: 594 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 137103
ISBN: 9789639695344
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Mindannyian tudjuk, hogy a szívinfarktus és az agyi keringési zavarok (stroke, agyérgörcs) okozta halálozás vezeti a listát. Azonban azt is tudnunk kell, hogy ezek a betegségek megelőzhetők, a baj sok esetben elkerülhető. A dohányzás, az egészségtelen életmód (egészségtelen ételek és italok fogyasztása és a mozgáshiány) gyakran vezetnek elhízáshoz, magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírszint (vagy ezek kombinációja) kialakulásához, melyek az infarktus és a stroke előszobájának is tekinthetők.
Hogyan ismerjük fel, ha infarktus vagy stroke fenyeget? Mi az akut, életmentő teendő? Hogyan zajlik a rehabilitáció? És nem utolsósorban, mit tegyünk, hogy a bajokat elkerüljük?
E kiadvány tájékoztatást nyújt a szívinfarktus és az agyi érkatasztrófa kialakulásáról, valamint arról, hogy ezek miként előzhetők meg. Hogyan lehet kivédeni, hogy ne Ön legyen a következő áldozat? A fiataloknak is útmutatást ad. Az egészséges élet megtanulásához, mint például a helyes étkezési szokások és az aktív életmód kialakításához gyakran segítségre van szükség. A könyvben leírt tanácsok megfogadása néha nem egyszerű, hiszen változtatni kell a szokásokon, a mindennapos rutinon. Sokat segíthet a barátok, családtagok, egészségügyi dolgozók bíztatása és támogatása. Ez a kiadvány nem helyettesíti az orvost, de elolvasásával egy lépést tehet az egészséges élet felé.

BESZÁLLÍTÓ SPRINGMED KFT.
KIADÓ SPRINGMED
NYELV MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 128

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés