Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FRANCIA TÁRSALGÁSI ZSEBKÖNYV

Ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Kedvezmény: 897 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 122338
ISBN: 9786155219542
Központ: Utolsó 5 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A francia nyelv Franciaországon kívül több mint húsz országban hivatalos nyelv, Kanadában és Nyugat-Afrikában is beszélik. A Francia társalgási zsebkönyv kész kulcsmondatai ahhoz kívánnak segítséget nyújtani, hogy kezdő vagy már gyakorló nyelvtanulóként eligazodjunk ezen a hatalmas nyelvterületen. 
A kötet elején a francia nyelv kiejtési szabályaival ismerkedhetünk meg. Ezt követi a társalgási rész, amely 17 nagy témakör köré szerveződve mutatja be a mindennapi beszédhelyzetekben gyakori mondatokat, beszédfordulatokat. A hagyományos témákon túl nem hiányoznak az internettel és az online vásárlással kapcsolatos modern szófordulatok sem. A Telefon című alfejezetben például a mobil feltöltési módjaival kapcsolatban is találunk példamondatokat. 
Egy-egy témakör áttekintését, szókincsének feldolgozását megkönnyítik a párbeszédes részek végén elhelyezkedő szószedetek. Az Étkezések című fejezetben a Szavak és kifejezések részben például az előételtől a desszertig megannyi fogás francia nevéről tájékozódhatunk. A zsebkönyv tehát tematikus szótárként is használható. 
A Francia társalgási zsebkönyvet egyaránt ajánljuk francia nyelvterületre készülő magyar turistáknak, hosszabb kinntartózkodást tervező munkavállalóknak és a francia nyelvvel ismerkedő nyelvtanulóknak. 
Chmelik Erzsébet Pécsen és Párizsban a Sorbonne Nouvelle-en folytatott nyelvészeti tanulmányokat, 2007-ben Franciaországban a limoges-i egyetemen védte meg doktori disszertációját és szerezte meg a nyelvészeti PhD-fokozatot a francia–magyar összehasonlító jelentéstan területén. A limoges-i egyetemen nyelvészeti tantárgyak oktatója.

BESZÁLLÍTÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
KIADÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ CHMELIK ERZSÉBET
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 206

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés