Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CHIGYALOGLÁS

Ár:
3.300 Ft
2.310 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 108249
ISBN: 9789639219816
Központ: Utolsó 4 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Forradalmian új program, ami egyesíti a gyaloglást a taichi alapelveivel – az eredmény maximális fizikai, mentális és spirituális erőnlét.
A kíméletes, és jótékony egészségjavító gyaloglás ismét az egyik legnépszerűbb mindennapos testedzési forma lett. Azonban még csak kevesen élvezhetik mindazokat az előnyöket, amiket a gyaloglás nyújthat.

A ChiGyaloglásban Danny és Katherine Dreyer, a neves gyalogló- és futóedzők, megtanítják az általuk kidolgozott módszereket, amelyek a gyaloglást hétköznapi helyváltoztatásból intenzív és hatásos, a mentális, érzelmi és fizikai jó közérzetet emelő testedzéssé alakítják. A Pilates-tornához, a jógához és a taichihoz hasonlóan a ChiGyaloglás is a test rendezését valamint az éberséget hangsúlyozza, miközben a test vázizmait erősíti.

A ChiGyaloglás öt éber lépése korra és erőnlétre való tekintet nélkül bárkit jobb kondícióhoz segít, tetőtől talpig, kívül-belül egyaránt.
1. Rendezze a tartását. Tanulja meg a helyes testtartást, és az egyensúlyt.
2. Kapcsolja be a vázizmokat. Ezzel eltűnnek a térd- és hátfájások.
3. Hozzon létre egyensúlyt. Gyalogoljon gyorsabban, messzebb és kevesebb erőfeszítéssel.
4. Döntsön. Válassza ki a tizenkét nagyszerű gyaloglástípust (pl. kardio, energiafeltöltő vagy a meditatív program) tartalmazó menüből az önnek megfelelőket.
5. Haladjon. Minden gyaloglás, akármilyen hosszú, éber, élvezetes élmény lesz, kezdők és veterán gyaloglók számára is.

DANNY DREYER, nagyra becsült gyalogló- és futóedző, nemzetközi minősítésű ultramaraton-futó. Szemináriumokat vezet szerte az USA-ban, és gyakran ad elő atlétikai versenyeken és rendezvényeken. Katherine Dreyerrel együtt írták a ChiFutást. KATHERINE DREYER több mint húsz évnyi egészségügyi, személyiségfejlesztési és fitneszbeli tapasztalaival járult hozzá e könyvhöz. Jelenleg Danny-vel együtt dolgoznak a ChiFutás, ChiGyaloglás és ChiÉletmód programjaikon.

A ChiFutást méltató üzenetekből
„Ez a program alapvetően átalakítja a futásodat.”
Baron Baptiste, a Journey into Power szerzője

„A ChiFutás nagyon értékes ajándékot hozott. Egy sérülésből adódóan már tíz éve nem voltam képes futni. Most, 52 évesen újra élvezhetem az örömteli, sérülésmentes terepfutást a Shawangunk-hegységben. Immár ugyanazzal az áldásos hatékonysággal, flow-val és éberséggel mozoghatok a szárazföldön, mint amit az úszásban tapasztalhattam. Azt üzenem az embereknek, hogy a ChiFutás a használati útmutató mindenkinek, akinek van lába, és hajlandó megmozdítani is az egészsége és boldogsága érdekében.”
Terry Laughlin, a Total Immersion szerzője

„Az évtized legizgalmasabb és legforradalmibb könyve, ami a futók közössége számára megjelent.”
Toby Tanser, a Train Hard, Win Easy szerzője

BESZÁLLÍTÓ LUNARIMPEX KIADÓ BT.
KIADÓ LUNARIMPEX 46
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DANNY DREYER
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 245

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés