Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ANGOL-MAGYAR SZÓKINCSBŐVÍTŐ SZINONIMASZÓTÁR

Ár:
2.490 Ft
1.743 Ft
Kedvezmény: 747 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 133177
ISBN: 9789634090175
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Az Angol-magyar szókincsbővítő szinonimaszótár a leggyakoribb angol szavak rokon értelmű megfelelőit sorolja fel angolul és magyarul.

Az angol nyelv gazdag szókincséből gyakran még a nyelvet jól ismerőknek sem könnyű kiválasztani az adott helyzetben a legmegfelelőbb szót, kifejezést. Ebben segíti a magyar anyanyelvű beszélőt a szótár, különösen azzal, hogy a címszóhoz tartozó angol szinonimák magyar megfelelőit is mindig megadja. Például a beautiful: szép címszó 33 szinonimáját kínálja fel, köztük a következőket: angelic: angyali; attractive: vonzó; charming: elbűvölő; fascinating: lenyűgöző; good-looking: szemrevaló; gorgeous: pazar; graceful: kecses; handsome: jóképű; lovely: bájos; wonderful: csodálatos.

A szótár számos esetben nem csak a szinonimákat sorolja fel, hanem az adott fogalomkörbe tartozó szavak közül is válogat. Például a house: ház címszóhoz tartozó 23 angol-magyar szópár között a következőket is megtalálhatjuk: apartment: lakás; building: épület; bungalow: nyaralóház; castle: kastély; chalet: nyári lak; lodge: házikó; mansion: kúria; palace: palota; residence: rezidencia; shack: kaliba.

Az Angol-magyar szókincsbővítő szinonimaszótárt ajánljuk mindazoknak, akik az angolt, korunk első számú világnyelvét magas szinten kívánják elsajátítani. A szótár hatékonyan segíti használóját, hogy mondanivalóját pontosan, árnyaltan tudja kifejezni, beszédben és írásban egyaránt.

Híd szótárak sorozat tagja"

BESZÁLLÍTÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
KIADÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ TUKACS TAMÁS
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 286

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés