Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AGYTORNA - HARMONIZÁLD AGYFÉLTEKÉIDET, TESZTELD ÉS ÉLESÍTSD ELMÉDET!

Ár:
4.400 Ft
3.080 Ft
Kedvezmény: 1.320 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 154554
ISBN: 9789632914077
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "A szavak mestereként ismernek, vagy inkább fejszámoló művész vagy? Fedezd fel a gyakorlatok segítségével, miben vagy tehetséges, és mit szükséges még gyakorolnod. Tudd meg, mi történik az agyadban, amikor új dolgokat tanulsz, és miként tudod megőrizni elméd frissességét egész életed során.

Amikor kezembe vettem Philip Carter és Ken Russell könyvét, vegyes érzéseim voltak. A szerzők több könyvet is írtak már, amelyben minden lehetőségünk megvan az agyunk tesztelésére, de ennek eredménye sok esetben csak a barátaink körében lehet dicsekvés tárgya. ""Nézd csak, milyen magas az IQ-m!"" Ez pont annyit jelent, mintha azt mondanám, 95 kilogramm a testem izomtömege! Rendben, de hatékonyan, örömmel és mások javára tudod használni?
E könyv jelentősen túlmutat ezeken a kereteken! Megadja a tiszteletet egy olyan szervünknek, amelyet sok esetben mostohagyerekként kezelünk, mégis komoly elvárásokat támasztunk vele szemben. Ahogyan a testünket edzük valamely cél elérése érdekében, az agyunknak is szüksége van a törődésre. Ne vegyük adottnak a jelenlegi teljesítményét, és ne is törődjünk bele a pillanatnyi lehetőségeibe, hiszen ahogyan gondozunk egy növényt vagy nevelünk egy gyermeket, és látjuk a fejlődését nap mint nap, úgy tehetünk a saját agyunkért is. ""Viseld jól gondját magadnak, és boldog leszel!""
A gondoskodás mikéntjére remek válaszokat ad ez a könyv. Miközben egyre jobban belemerülünk a tesztekbe és a gyakorlatokba, az az érzésünk támad, hogy jó kezekben vagyunk. Olyan mester kezei között, aki szakértelemmel és jószándékkal van felruházva, mindig tudja, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy agyunk tökéletes egészségben működjön. A mester mi magunk vagyunk. Ehhez ad útmutatót ez a könyv.

Lantos Mihály
tanulásmódszertan-oktató

Szerző: Philip Carter, Ken Russell"

BESZÁLLÍTÓ BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
KIADÓ BIOENERGETIC
NYELV MAGYAR
SZERZŐ PHILIP CARTER
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 160

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés