Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A HOLLAND FOCI

Ár:
5.200 Ft
3.640 Ft
Kedvezmény: 1.560 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 137572
ISBN: 9789630596473
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A holland foci az 1960-as évek legvégén váratlanul robbant be a köztudatba, mindjárt forradalmasítva is a játékot. A totális futballt játszó holland válogatott és az Ajax csodálatos játéka a futball egyik legnagyobb alakja, Johan Cruyff vezényletével nem csak a focirajongók számára jelent inspirációt azóta is. A mai, szintén egyfajta totális futballt játszó Barça létrejöttében Cruyff játékosként és edzőként is kulcsszerepet játszott, és az ő tanítványa volt Guardiola.

A holland futball azóta is folyamatosan hallat magáról, mert a hátország megszakítás nélkül termeli az újabb és újabb nagyszerű tehetségeket, gondoljunk csak Van Bastenre, Bergkampra, Van Nistelrooyra, Rijkaardra és a többiekre.
Ez a sok képpel illusztrált, olvasmányos könyv részletesen bemutatja a sikerek történetét és hátterét, a holland futball társadalmi környezetét.

Abból indul ki, hogy a holland foci egy sajátos nemzeti kultúra, egy jellegzetes gondolkodásmód egyik megnyilvánulási formája. A könyv izgalmas és látványos holland kultúr- és társadalomtörténet is egyben.

BESZÁLLÍTÓ AKADÉMIAI KIADÓ ZRT.
KIADÓ AKADÉMIAI C
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BÉRCZES TIBOR
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 319

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés