-40%
-40%Gyuri bácsi egészségnaptára 2019

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 190 Ft

Szabó György – A bükki füvesember

Készleten

Cikkszám: 147112
Kategória: Kiadó: Györgytea Kft
A kiadás időpontja: 2018-10-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Gyuri bácsi 2018-as egészségnaptára, melyben gyógynövényes tanácsokat ad egész évre. Ahogy már megszokhattuk, egy komplex egészségvédő rendszert kapunk ilyenkor: már csak használnunk kell, hétről hétre, napról napra. Gyuri bácsi sokat hangoztatott alapelve, hogy személyes felelősségünk, sőt, kötelességünk saját egészségünkkel foglalkozni.

A bükki füvesember idén minden hónapban egy-egy fontos betegséget állít fókuszba, és bemutatja az 5 legjobb gyógynövényt, ami az adott probléma megelőzésében és kezelésében segítségünkre lehet. Így abból a különleges népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk.

Minden hónapban ajánl keverékteát is a bükki füvesember, mivel saját receptjeiben is használja azt a régi népgyógyászati tapasztalatot, hogy ha összekeverjük az azonos célra használandó gyógynövényeket, hatásuk megsokszorozódik.
A gyönyörű fotókkal ellátott naptárban a képek egy része a bükki füvesember legendás Gyógynövénykertjében készült, melyben már több mint százféle növény terem.

További információk

Kiadó

Györgytea Kft

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-10-17

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyuri bácsi egészségnaptára 2019”értékelése elsőként