-23%
-23%A jóság hatalma

A jóság hatalma

3 490 Ft 2 687 Ft

A Dalai Láma látomása az emberiségről

Készleten

Cikkszám: 130343
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-07-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A XIV. Dalai Láma több mint ötven éve segíti az emberiséget tanításaival. Régi barátja, a pszichológus és újságíró Daniel Goleman kérdéseire válaszolva most feltárja, hogyan gondolkodik a jövőnkről és a jelenkor legégetőbb kérdéseiről: a gazdasági helyzetről, a háborúkról, a fenyegető ökológiai katasztrófákról, a társadalmi egyenlőtlenségekről.
A jóság hatalma nem csupán a tibeti buddhizmus legmagasabb rangú spirituális tanítójának példa értékű életútját beszéli el, de a legfontosabb gondolatait is közvetíti, amelyeket igaz történetekkel támaszt alá olyan emberekről, akik a láma elképzeléseit, tanításait a gyakorlatban is megvalósították.
A történelem menete, a jövőnk a 80. születésnapját a könyv megjelenésével ünneplő Dalai Láma szerint még megváltoztatható. A kulcs: az emberi tudat átalakítása, a romboló érzelmek száműzése, az együttérzés, az egyetemes erkölcs és a felelősségvállalás megerősítése. A jóság olyan hatalom vallja a láma , amely boldogabbá teszi az életünket, és célt is ad neki. Ha a jövőben egy békésebb és harmonikusabb világban szeretnénk élni, meg kell, hogy szívleljük ezt a tanítást.

További információk

Szerző

Daniel Goleman

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

333

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-07-17

ISBN

9789633105047

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A jóság hatalma”értékelése elsőként