-23%
-23%Letűnt korok, régi titkok 2.

Letűnt korok, régi titkok 2.

800 Ft 616 Ft

Készleten

Cikkszám: 116522
Kategória: Szerző: Kiadó: Olvasók Háza Kiadó
A kiadás időpontja: 2012-12-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Biblia az ókor egyik első realista alkotása, és ezért lehetőséget ad arra, hogy belőle felépítsünk, egy régen volt világot. Nem csak az ókorból ránk maradt rommezőkön lehet olyan ásatásokat folytatni, melynek nyomán feltárulnak hajdan volt eleink titkai. Mint amikor a szépen formált cserepeket összegyűjtik a régészek, a szerzőnek is sok és apró munkára épülő fárado­zása a Letűnt korok, régi titkok 2. kötete, amely megmutatja, hogy a Biblia mögött egy régen elsüllyedt kor gondolkodásmódjának tárgyi és lelki világának emlékei maradtak ránk.
Dr. Szigeti Jenő írása a Biblia világának és számos régi, fontos isteni üzenet megértésének a kulcsa.
A Bibliában régen élt emberek szaván keresztül szólítja meg Isten a ma emberét. Ha a Biblia számunkra is fontos mondanivalójához el akarunk jutni, akkor fel kell fedezni magunknak ezt a régi világot. Aki nem érti azt, hogy Isten hajdan mit mondott, az azt sem fogja megérteni, amit a régi igén keresztül ma üzen.
Az ismerethiány a félreértés csapdája. Az író ebben is szeretne segíteni, mikor egy izgalmas utazásra hívja olvasóit a bibliai korba. Könyvünk séta, egy rég volt világba, útlevél és vízum nélkül.

További információk

Szerző

Dr. Szigeti Jenő

Kiadó

Olvasók Háza Kiadó

Oldalszám

332

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2012-12-21

ISBN

9786155034367

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Letűnt korok, régi titkok 2.”értékelése elsőként