-26%
-26%Ébredj fel, és ordíts!

Ébredj fel, és ordíts!

Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 146 Ft

Készleten

Cikkszám: 104288
Kategória: Szerző: Kiadó: Filosz Kiadó
A kiadás időpontja: 2010-11-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Száz éve született Srí H. V. L. Púndzsa, ismertebb nevén Pápádzsí (angolos átírásban Papaji) , a 20. század végének egyik legnagyobb hatású indiai tanítója. Ez alkalomból jelenik meg nagy sikerű könyvének második, javított magyar kiadása.

Él bennünk a kimondatlan hiedelem, hogy a teljes felébredés ebben az életben nem lehetséges. Az Ébredj fel, és ordíts! a valódi szabadságot jelenti ki – mely itt és most elérhető. Sem halogatásra, sem gyakorlásra nincs szükség, de őszintén szembe kell néznünk hamis önazonosulásunkkal, tévképzeteinkkel.

Srí H. V. L. Púndzsa (Pápádzsí) 1944-ben mestere, Srí Ramana Maharsi jelenlétében ismerte fel igaz természetét. Attól az időtől fogva, egészen 1997-ben bekövetkezett haláláig, megosztotta tapasztalatait mindazokkal, akik felkeresték őt. Jelenléte és tanítása százakat vonzott magához a világ minden tájáról. A könyv az ezeken a találkozókon elhangzott beszélgetések közül válogat.

„Képzelj el egy gondolathullámokból álló folyót! Mindenki az árral egy irányba sodródik, ugyanazokhoz a gondolatokhoz ragaszkodik, és elviszi az áradat.
Te viszont csak egyetlen gondolatnak adj helyet: »Szabad akarok lenni!« Ez ritkán jelenik meg az egész emberiségben. A Föld teljes lakossága sodródik az árral…
Mindig szabad vagy! Sehová sem kell rohannod a szabadságért. Valami másért kell rohannod. Hol van a szabadság, a megvilágosodás, a béke, a boldogság? Itt. Ahhoz, hogy itt légy, milyen erőfeszítést kell tenned? Semmit sem kell tenned, hogy az maradj, aki vagy.”
Részlet a könyvből

További információk

Szerző

Srí H.V.L. Púndzsa

Kiadó

Filosz Kiadó

Oldalszám

342

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-11-16

ISBN

9789639841147

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ébredj fel, és ordíts!”értékelése elsőként