-26%
-26%A bölcs szív

A bölcs szív

Bolti ár: 4 300 Ft
Internetes ár: 3 182 Ft

Buddhista tanítások pszichológiai megközelítésben a nyugati világ számára

Készleten

Cikkszám: 139120
Kategória: Szerző: Kiadó: Ursus Libris Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Jack Kornfield fiatalemberként tíz évet töltött távol-keleti kolostorokban, első kézből tapasztalván meg a buddhista tanítások életre szóló átalakító erejét. Az Egyesült Államokba hazatérve PhD fokozatot szerzett klinikai pszichológiából és maga is kolostort alapított a kaliforniai Spirit Rockban.
Ebben a könyvében a buddhizmus tanításait olyan pszichológiai rendszerként mutatja be, amely az emberi szellem nemességére és szakralitására, az érzelmek és a gondolatok finom analízisére, az elme és a szív transzformációjára helyezi a hangsúlyt. Ellentétben a nyugati pszichológia és pszichiátria fősodrának orvosi irányultságával, itt a sugárzó emberi méltóságra épülő szemlélettel van dolgunk, egy praktikus úttal, amelyet rendszeres gyakorlással a saját életünkben valósíthatunk meg.
A kötetben megismerkedhetünk Kornfield nagyszerű tanítóinak bölcs tanácsaival, sok-sok történetet olvashatunk saját terápiás praxisából és feltárul élettörténete is: hogyan küzdött meg családon belüli erőszakkal terhelt gyermekkorának árnyaival.

További információk

Szerző

Jack Kornfield

Kiadó

Ursus Libris Kft.

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-17

ISBN

9789639718944

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A bölcs szív”értékelése elsőként