-26%
-26%Kegyelem és bűn szőttese

Kegyelem és bűn szőttese

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 132108
Kategória: Szerző: Kiadó: Helikon Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-12-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Még nem volt olyan pápa, akiről néhány év alatt ennyi könyv jelent meg magyarul. A Helikon Kiadó miért gyarapítja ezek számát? Ez az első Ferenc pápa füves könyv, mely a Szentatya pápává választása óta elhangzott szövegeiből készült, és ez az első, ami nem importált, amit magyar szerkesztő állított össze a magyar lélek sajátosságait szem előtt tartva.

Hogyan vélekedik a Katolikus Egyház csúcsvezetője, a világ plébánosa, akit nem mellesleg az amerikai Time magazin és a francia Le Monde is az Év emberének választott, kétkedésről és hitről, boldogságról és félelemről, életről, halálról, isteniről és emberiről? Aki gyengéd és irgalmas az elveszettekhez, akik keresik az igaz utat, viszont nem bánik kesztyűs kézzel a megélhetési-, a kirakatkeresztényekkel, és aki önmagát sem kíméli. Aki együttérzést és tiszteletet sugároz azok felé is, akik másként látják a világot, viszont nem hirdet mást, mint amit a kétezer éves egyház tanít.

Ebben a kötetben a válogatás első része található, a következőben többek között az önismeretről, a kommunikációról, a családról, korunk kihívásairól, nehézségeiről, háborúról és békéről összegyűjtött gondolatokat olvashatjuk, melyek iránymutatóak lehetnek az „értékek mai sivatagában” hívőknek és az egyháztól távol levőknek egyaránt.

További információk

Szerző

Ferenc pápa

Kiadó

Helikon Kiadó

Oldalszám

180

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-12-07

ISBN

9789632277141

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kegyelem és bűn szőttese”értékelése elsőként