-26%
-26%Én az vagyok

Én az vagyok

Bolti ár: 5 700 Ft
Internetes ár: 4 218 Ft

Beszélgetések Srí Niszargadatta Maháráddzsal

Készleten

Cikkszám: 123256
Kategória: Szerző: Kiadó: Filosz-Human Bt.
A kiadás időpontja: 2014-03-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ez a könyv, melyet sokan “modern spirituális klasszikusként” tisztelnek, a megjelenése óta olvasók újabb és újabb nemzedékére gyakorol rendkívüli hatást. A benne foglalt kérdések időtlenül aktuálisak, Mahárádzs válaszai pedig tudatos létünk alapjaira világítanak rá. E válaszok az őszinte keresőhöz szólnak, aki rácsodálkozva önnön tudatosságára kutatja eszmélésének célját és okát.

Srí Niszargadatta Mahárádzs olyan tanító, aki semmiféle ideológiát vagy vallást nem hirdetett, hanem egyszerű, hétköznapi nyelven valódi természetükre ébresztette rá az őt felkeresőket. Életének és tanításainak alapelve az egyszerűség; a lét lényegét, amelyről beszél, ugyanolyan tisztán látja másokban, mint önmagában.

Az először angol és maráthi nyelven megjelent könyv 1973 óta számos új kiadást és fordítást ért meg világszerte. A magyar kiadó őszinte örömmel adja közre ezt a valóban nem hétköznapi művet.

„Miután valóságot tulajdonítottál a film képeinek, megszeretted a rajta lévő embereket, most pedig szenvedsz miattuk, és a megmentésükre törekszel. Csakhogy ez nem így van. Önmagaddal kell kezdened. Nincs más út.”

Srí Niszargadatta Mahárádzs

További információk

Szerző

Srí Niszargadatta Mahárádzs

Kiadó

Filosz-Human Bt.

Oldalszám

565

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-03-20

ISBN

9789639841246

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Én az vagyok”értékelése elsőként