-26%
-26%Bizalom a vezetésben

Bizalom a vezetésben

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 2 959 Ft

Készleten

Cikkszám: 153085
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2019-11-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„…egy nemzet jólétét és versenyképességét egyetlen, mindenütt észlelhető kulturális tényező határozza meg: a bizalom szintje az adott társadalomban.” /Fukuyama/ Ez a mondat elég hihetetlennek tűnik, hiszen ebben az emberek többsége által nem is elemzett fogalom egyszer csak váratlanul kulcstényezővé emelkedik.
A kötet címe maga is többrétegűségre utal; egyszerre lesz szó a vezetők és vezetettek közötti bizalomról és a bizalom helyéről a vezetői tevékenységben, mégpedig először elméleti, aztán gyakorlati szempontból. Az elméleti megközelítés hitelességét olyan – a forrásjegyzékben feltüntetett – szaktekintélyek biztosítják, mint például Bakacsi Gyula, Barabási Albert-László, Rachel Botsman, Stephen M. R. Covey és Francis Fukuyama. A hazai példák sorát pedig többek között Balogh Péter angyalbefektető, Csillag Sára egyetemi docens, Litkey Farkas világbajnok vitorlázó, Markovich Béla MAPEI ügyvezető és Pozsonyi Gábor bankár gazdagítják.
A két évtizedes felsővezetői tapasztalattal rendelkező szerzőnek ezzel immár harmadik vezetési könyve kerül a könyvesboltokba a 2015-ben (A vezetés öröm-e?) és 2017-ben (A vezetés ÖN-törvénye – Pár FONTOS szópár) megjelent kötetek után.

Szerző: Török László

További információk

Szerző

Török László

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

150

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-15

ISBN

9786150066691

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bizalom a vezetésben”értékelése elsőként