-26%
-26%Arculat és identitás

Arculat és identitás

7 995 Ft 5 917 Ft

magyar arculattervezés esettanulmányokban

Elfogyott

Cikkszám: 125913
Kategória: Szerző: Kiadó: Activium Kft
A kiadás időpontja: 2014-09-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Gyűjteményünkben magyar tervezők munkái és magyar cégek arculatai szerepelnek, melyeket szakemberekből álló szerkesztőbizottság választott ki. Az esettanulmányok a tervezők és ügyfeleik bevonásával készültek, ezáltal a marketing, a kommunikáció és a grafika oldaláról is beavatást nyerünk a céges identitás legfontosabb kifejezőjének, az arculat kialakításának a folyamatába.

Módszerek, szakmai fogások, élmények, szituációk, példák és a magyar piaci környezet teszi az esettanulmányokat élővé és átélhetővé, valamint tanulságossá. E tanulságokat leendő és jelenlegi ügyfeleknek, továbbá leendő és jelenlegi tervezőknek ajánljuk figyelmébe, hogy egymáshoz közelebb kerülve megtalálják a közös nyelvet a sikeres eredmény érdekében.

20 magyar céget követhetünk végig az arculattervezés útján könyvünkben. A kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig tartó munkát tükröző tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött – a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett bemutatjuk a hozzá vezető utat is képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

Tudjon meg többet!

További információk

Szerző

Barák Péter

Kiadó

Activium Kft

Oldalszám

165

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-09-08

ISBN

9789630664677

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Arculat és identitás”értékelése elsőként