-26%
-26%Pénz, karrier, csillogás?

Pénz, karrier, csillogás?

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 472 Ft

A siker kényszere és lehetőségei

Készleten

Cikkszám: 93131
Kategória: Szerzők: , , , , Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2009-04-01
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Pénz, karrier, csillogás… A fogyasztói társadalom mágikus értékei, melyek megszerzésért sokszor minden egyebet képesek vagyunk feladni: szerelmet, családot, egészséget, barátságokat. A verseny kemény tempót diktál, időt sem hagy, hogy észrevegyük: egy eltorzult valóságban gyakran mások akaratát hajtjuk végre, mások álmait hisszük a magunkénak.

Vajon, mit jelent az ember életében a valódi siker? Mekkora szerepet játszanak benne a pénz, a hatalom, a luxus látványos kellékei? Lehetünk-e ezek nélkül is boldogok egy olyan társadalomban, amely elvárja tőlünk, hogy a maga szabályai szerint bizonyítsunk? Létezik-e a sikernek személyes útja is?

A három neves pszichológus és a szociológus különböző nézőpontokból vizsgálja a siker kényszerét és lehetőségeit a modern világban. Igyekeznek választ adni arra a kérdésre is, hogy milyen hibák, félelmek, rossz beidegződések akadályozhatnak meg abban, hogy kiteljesítsük életünket, s minként változtathatunk ezeken.

A Mesterkurzus e kötetbe foglalt előadásai még a gazdasági világválság kirobbanása előtt hangzottak el, ám számos jelenleg égető kérdésre is érdekes lélektani magyarázattal szolgálnak.

További információk

Szerző

Baktay Miklós, Baktay Zelka, Popper Péter, Tari Annamária, Zsolt Péter

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

172

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2009-04-01

ISBN

9789639604827

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Pénz, karrier, csillogás?”értékelése elsőként