-26%
-26%Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön

Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön

Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 108 Ft

Készleten

Cikkszám: 147538
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: B.K.L. Kiadói és Reklám Kft
A kiadás időpontja: 2018-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Hazai úti célok turisztikai könyvsorozat részeként a Magyarország fürdőit és fürdőhelyeit bemutató sorozat harmadik kötete a Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön című.
Az Alföld hatalmas területén nyolcvan fölött van a nagyon különböző színvonalon működő fürdők száma. Könyvünk 70 fürdővel foglalkozik, vagyis majdnem az összes gyógy-, termál- és wellness fürdő leírása benne van a kötetben, tehát azé a kis fürdőé is, amely rendelkezik legalább egy termálvizes medencével. Azok maradtak csupán ki, amelyek valamilyen okból nem óhajtottak a szélesebb nyilvánosság előtt megjelenni (átalakítás előtt/alatt állnak, bizonytalan a jövőbeli működésük, rossz állapotban vannak, stb.)
Ha valaki néhány napra, esetleg hosszabb időre keresi fel fürdőinket, a kellemes fürdőzés mellett nyilvánvalóan felmerül benne az igény, hogy megismerkedjen a településsel, illetve annak turisztikai szempontból érdekes látnivalóival. Könyvünk ehhez is segítséget nyújt, rövid település történetet közlünk, valamint az alapvető információkat a legfontosabb turisztikai látnivalókról.

További információk

Szerző

Boda László

Kiadó

B.K.L. Kiadói és Reklám Kft

Oldalszám

256

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-07

ISBN

9786155725135

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön”értékelése elsőként