-21%
-21%Horvátország tengerpartja – Adria

Horvátország tengerpartja – Adria

3 500 Ft 2 765 Ft

útikönyv utazóknak, napimádóknak és búvároknak

Készleten

Cikkszám: 61938
Kategória: Szerző: Kiadó: LPI Produkciós Iroda Kft.
A kiadás időpontja: 2005-06-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Útikönyvünk a horvát tengerpart csodálatos tájait, főbb településeit és egyedülálló szigetvilágát mutatja be. Naprakész információkkal, praktikus tanácsokkal és az ország gazdag történelmi múltjának megismertetésével e könyv hasznos útitársként szolgál a horvátországi nyaraláshoz.
A számtalan nevezettség, természeti látnivaló és nemzeti park bemutatása mellett részletesen olvashatunk a szálláslehetőségekről, továbbá a helyi ételekről, szórakozási lehetőségekről, a szárazföldi- illetve vízitúrákról és megannyi másról.
Külön fejezet részletezi a horvátországi búvárkodás és hajózás feltételeit, bemutatva a legszebb merülőhelyeket, búvárközpontokat és jacht kikötőket. A Kvarner-öböl környékétől az Isztriáig, és az észak-dalmáciai Zadartól egészen a déli Dubrovnikig felejthetetlen látnivalókban és élményekben részesülhetünk az Adriai-tenger mentén. Útikalauzunk nem csak az utazás során kínál hasznos információkat, de már annak megszervezésében is segítséget nyújt az útvonalak, árak és helyi szokások ismertetésével.

További információk

Szerző

Tóth József

Kiadó

LPI Produkciós Iroda Kft.

Oldalszám

155

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2005-06-09

ISBN

9789638664556

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Horvátország tengerpartja – Adria”értékelése elsőként