-21%
-21%A világ legszebb túraútvonalai

A világ legszebb túraútvonalai

Bolti ár: 5 999 Ft
Internetes ár: 4 740 Ft

Túrázók nagykönyve

Készleten

Cikkszám: 145979
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2018-07-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Túrázók nagykönyve könyvsorozatunk legújabb kötete ezúttal a világ száz különleges helyszínére kalauzolja az olvasót. Könyvünkben a gyalog-, a biciklis, a lovas, az autós, illetve a tengeri és édesvízi túrák szerelmesei éppúgy megtalálhatják az ideális úti célt, mint az extrém sportok rajongói. Gyűjteményünkben könnyebb, közepesen nehéz és kifejezetten nehéz, komoly felkészültséget igénylő kalandtúrák is helyet kaptak – bármelyiket válassza is, egyvalami garantált: életre szóló élményben lesz része.
Kalandozzon akár a Serengeti Nemzeti Parkban a gnúk vándorlását figyelve; mássza meg Afrika legmagasabb csúcsát; evezzen be csónakkal a Spitzbergák jégtáblái közé; helisízzen a Sziklás-hegység vonulatai közt; esetleg vesse magát a mélybe az új-zélandi Queenstownban, a bungee jumping fővárosában, könyvünk segít megtenni az első lépéseket.
A kötetben található útleírások nemcsak a földrajzi környezettel, illetve az állat- és növényvilággal kapcsolatban szolgálnak részletes információval, hanem beszámolnak az adott területen tapasztalható kulturális jellegzetességekről is, bepillantást engedve a helyi lakosság szokásaiba, sokszor évszázados tradícióiba. Könyvünk a túraszervezés megkönnyítése érdekében minden úti célhoz térképet kínál; meghatározza a legalkalmasabb utazási időpontot; felvázolja, mennyi időt vesz igénybe az adott túra teljesítése; valamint minden útleírás végén név szerint említi a megbízható helyi utazási irodákat.
Kalandra fel, járja be velünk a világ legszebb útvonalait!

További információk

Szerző

Jasmina Trifoni

Kiadó

IPC

Oldalszám

304

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-07-26

ISBN

9789636356590

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A világ legszebb túraútvonalai”értékelése elsőként