Kosár “Veszprém – Városatlasz” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Balaton II. Keleti rész – Aktív térkép

Balaton II. Nyugati rész – Aktív térkép

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 473 Ft

Készleten

Cikkszám: 144713
Kategória: Kiadó: Cartographia Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton II. Nyugati rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől nyugatra eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra.
A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, strandok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tíz, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.
Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel – ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

További információk

Kiadó

Cartographia Kft.

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-20

ISBN

9789633520178

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Balaton II. Nyugati rész – Aktív térkép”értékelése elsőként