-26%
-26%Mein Kampf – Egy német könyv karrierje

Mein Kampf – Egy német könyv karrierje

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 147305
Kategória: Szerző: Kiadó: Lazi Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-10-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hitler mítoszokkal övezett könyve. Mi a háttérben húzódó valóság, milyen volt a fogadtatása, és milyen hatást váltott ki? A címét mindenki ismeri, a tartalmát azonban szinte senki.
Sven Felix Kellerhoff megbízható, hiteles forrásokra támaszkodó, minden szempontot elemző munkája, a Mein Kampf keletkezésétől – a húszas évek első felének Münchenétől – egészen a betiltás körüli vitákig fontos és érdekfeszítő információkkal, valamint vitathatatlan logikával megfogalmazott tényelemzéssel szolgál.
A Führer,,műve” valóban politikai programot tartalmazott, melyet Hitler a hatalomátvétele után lépésről lépésre megvalósított, vagy egy önértékelési problémákkal küszködő kisszerű ember propagandakiadványa volt, mely tömegeket ámított el, és ezzel az eszközzel, irracionális módon tett szert világuralomra?
Hogyan hatott a könyv a kortárs olvasókra? Milyen reakciókat váltott ki külföldön? Mennyit keresett vele a pártvezér, és vajon hivatástudat, vagy pénzszerzési vágy motiválta? Miért nem jelent meg a Zweites Buch (Második könyv) című folytatás?
Ezen kérdések megválaszolása mellett Kellerhoff számos közkeletű, és egyben hamis mítosszal is leszámol, sőt, leleplezi Hitler tudatosan saját magáról gerjesztett hazug imázsát, és helyette bemutatja a közönséges adócsaló igaz történetét. Ezen az eddig ingoványos talajon ismerhetjük meg a Mein Kampf ,,karrierjének” valódi történetét, és szerzője igazi jellemét.

További információk

Szerző

Sven Felix Kellerhoff

Kiadó

Lazi Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

296

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-10-26

ISBN

9789632673783

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mein Kampf – Egy német könyv karrierje”értékelése elsőként