Kosár “Cigányokról” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Miért kell Közép-Európát elpusztítani?

Miért kell Közép-Európát elpusztítani?

Bolti ár: 920 Ft
Internetes ár: 680 Ft

Gondolatok a politikát és a világ eseményeit befolyásoló erőkről és azok működéséről

Készleten

Cikkszám: 148790
Kategória: Szerző: Kiadó: Püski Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2019-02-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Így válik aztán érthetővé az, hogy miért van teljesen elrejtve az emberek tudatossága elől az a XXI. századi politikai eseményeket teljes mértékben meghatározó és befolyásoló rendkívül fontos tény is, hogy ma a világban a harc elsősorban az anglo-amerikai körök világhatalmáért zajlik! És ami a mi számunkra ebben különösen fontos, ez a harc az anglo-amerikai hatalmi körök és a közép-európai népek között folyik! Mi közép-európai népek harcban állunk, akár tudjuk ezt, akár nem, akár akarjuk ezt, akár nem!
Miért állunk mi itt Európa közepén ennek a harcnak akaratlanul is a középpontjában? Miért támadják ma ezek az okkult körök közép-Európát, miért akarják gyengíteni és ellehetetleníteni, végső soron pedig elpusztítani?
Ez a könyv azok számára íródott, akik a fenti kérdésekre előítéletek nélkül keresik a válaszokat és készek egy új és esetleg szokatlan megközelítés befogadására is. Azoknak ajánlom ezeket a sorokat, akiket érdekelnek a napi politikai események mögött működő és ható erők, akik szeretnék megismerni a napi politikát befolyásoló, de ugyanakkor rejtett célokat és eszközöket. Azoknak, akik fel tudják és akarják vállalni a rájuk váró feladatokat és készek erőfeszítéseket tenni közép-Európa felébredése és megmentése érdekében.

További információk

Szerző

Takáts Péter

Kiadó

Püski Kiadó Kft.

Oldalszám

52

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-02-15

ISBN

9789633022429

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Miért kell Közép-Európát elpusztítani?”értékelése elsőként