-26%
-26%Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban

Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban

5 200 Ft 3 848 Ft

Készleten

Cikkszám: 140343
Kategória: Szerzők: , Kiadó: SpringMed Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A pajzsmirigy betegségei a lakosság 6-8%-át érintik, így valóban népbetegségről beszélhetünk. Ez azt is jelenti, hogy a gyakorló orvosi napi szinten találkozik ezekkel a kórképekkel, függetlenül attól, hogy milyen szakterületen működik.

A könyvben sorra vesszük a pajzsmirigy nagy kórképeit (alul- és túlműködés, gyulladások, daganatok stb.), de szorítottunk helyet a határterületi problémáknak is, mint a terhesség és pajzsmirigybetegségek vagy a diabetes és a pajzsmirigyműködés. Külön fejezet tárgyalja a teendőket a szívbetegségek, az időskor vagy az anyagcsere-csontbetegségek és a pajzsmirigyeltérések egyidejű fennállása esetén. Így olvasóink olyan kérések megválaszolásához is segítséget találhatnak könyvünkben, amelyekkel nem ritkán találkoznak a gyakorlatban.

Ajánljuk a könyvet a praxisban dolgozó orvosoknak, endokrinológusoknak, belgyógyászoknak, családorvosoknak egyaránt. Szakvizsgára készülők, PhD-hallgatók és elméleti szakemberek is nagy hasznát vehetik e hiánypótló, összefoglaló anyagnak, mely csaknem 20 szerző munkája.

További információk

Szerző

Lakatos Péter, Takács István

Kiadó

SpringMed Kft.

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-02

ISBN

9789639695184

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Pajzsmirigybetegségek az orvosi gyakorlatban”értékelése elsőként