-23%
-23%Orvosi Esettanulmányok – Kardiológia

Orvosi Esettanulmányok – Kardiológia

3 800 Ft 2 926 Ft

Készleten

Cikkszám: 140345
Kategória: Szerző: Kiadó: SpringMed Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

25 kardiológiai eset összegyűjtése. Ez volt a felkérés. Számos kérdés felmerült bennem, mielőtt elvállaltam volna. A legfontosabb talán az volt, hogy milyen esetek szerepeljenek? Olyanok, amik extrém raritások, vagy inkább tanító célzatúak?…. Végül azért vállaltam el ezt a feladatot, mert azt gondoltam, hogy ma, amikor a legtöbb szó a gyógyszervizsgálatokról és azok metaanalíziseiről szól, hasznos lehet olyan esetek bemutatása, amik nem a napi rutin részei, de ugyanakkor nem számítanak annyira ritkának, hogy ne lenne fontos az ismeretük.
Hogy ez mennyire sikerült, majd eldönti az Olvasó. Talán a fiatalok is meglátják ezek esetek kapcsán a kardiológia szépségét, színességét, és még lelkesebben vetik bele magukat a gyógyításba, amire annyira nagy szükség van napjainkban. Az idősebb kollégák pedig olvasva a könyvet, talán visszaemlékeznek, hogy nekik is volt ezekhez hasonló esetük, és arra az örömre, amikor megfejtették a betegséget, és meggyógyult a beteg.
Külön itt szeretném megköszönni a társszerzőknek, hogy elvállalták az esetek megírását. Abban a reményben, hogy sok beteg gyógyításánál jelent majd segítséget ezen esetekre való visszaemlékezés, kívánok mindenkinek hasznos időtöltést!

További információk

Szerző

Dr. Tomcsányi János

Kiadó

SpringMed Kft.

Oldalszám

192

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-02

ISBN

9789639695528

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Orvosi Esettanulmányok – Kardiológia”értékelése elsőként