-26%
-26%A kreatív agy

A kreatív agy

Bolti ár: 4 999 Ft
Internetes ár: 3 699 Ft

Hogyan hat egymásra az ember és a világ

Készleten

Cikkszám: 143370
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-12-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Dick Swaab Hollandia leghíresebb neurobiológusa. Előző könyvéből, a magyarul is olvasható Az agyunk mi vagyunkból Hollandiában 450 ezer példány kelt el, a művet tizenöt nyelvre fordították le.

Agyunk fejlődése befolyásolja a pályaválasztásunkat, munkánk, hivatásunk pedig visszahat agyunk szerkezetére és működésére is. A kreatív agy című új könyvében Dick Swaab a legújabb tudományos eredményekre támaszkodva mutatja be számos izgalmas területét az agykutatásnak. Mitől lesz minden agy más és más? A születésünkkor kapott agyunk miként határozza meg a további életünket? Mi a kreativitás és hogyan tudjuk ösztönözni azt?
A könyvből választ kapunk arra is, milyen terápiás hatással bír a zene és a képzőművészet, miként lehet elodázni az Alzheimer-kór kialakulását, és hogyan dönthetők meg az idegrendszeri betegségeket máig övező tabuk. Terítékre kerül az agykutatás számos társadalmi vonatkozása is a párválasztástól a filozófián át egészen a büntetőjogig.

Dick Swaab A kreatív agy c. könyvével ismét bizonyítja, hogy kifejezetten nehéz témákról is lehetséges közérthetően, izgalmasan és érdekfeszítően írni.

További információk

Szerző

Dick Swaab

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

541

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-12-11

ISBN

9789634331681

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A kreatív agy”értékelése elsőként