-21%
-21%Solenoid és Pelithe

Solenoid és Pelithe

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

Készleten

Cikkszám: 141064
Kategória: Szerző: Kiadó: Corvina Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-08-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A gyógyító ember kezdetleges sebészeti és fogászati műtéteihez ősidők óta használt szerszámokat. Ahogy az orvosi tudás és az emberiség technikai készsége gyarapodott, úgy tökéletesedtek ezek a szerszámok, és bonyolódtak lassan szerkezetekké, gépezetekké.
Ebben a kis könyvben képek és szórakoztatónak szánt magyarázatok segítségével érdekes, régi gyógyító szerken!tyűket kívántunk bemutatni. Vagyis nem egyszerű orvosi műszereket, eszközöket gyűjtöttünk egybe, hanem olyan bonyolultabb gyógyalkotmányokat, amelyek vagy telje!sen, vagy eredeti formájukban már rég eltűntek. Ihletőjük ugyanaz a 19. században megszülető egészségkultusz volt, mint amin a mai nagyhatalmú, értékrendünket és élet!módunkat egyaránt befolyásoló egészségipar alapul.
Az a világ, amelybe ez a könyv kívánja vezetni olvasóit, még csak a kezdet világa. A bájosan gyermeteg, gyakran mulatságos, ám mindenképpen érdekes és izgalmas kezdeté, amikor a gépek még nem uralkodtak rajtunk, hanem csak csodált barátaink és játszótársaink voltak, akiknek úgy örültünk egykor, mint ahogy új játékának örvend a kisgyerek.

További információk

Szerző

Magyar László András

Kiadó

Corvina Kiadó

Oldalszám

168

Kiadás dátuma

2017-08-22

ISBN

9789631364507

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Solenoid és Pelithe”értékelése elsőként