-21%
-21%Hetven rejtély a természet világából

Hetven rejtély a természet világából

7 490 Ft 5 917 Ft

Bolygónk titkainak a nyomában

Készleten

Cikkszám: 96162
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2009-10-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Soha nem volt ennyire fontos bolygónk és a rajta kialakult élet megértése. Szinte naponta robbannak a hírbombák: alapvető változások mennek végbe szűkebb és tágabb természeti környezetünkben. Mit tudunk már most teljes bizonyossággal a Föld és az élet működéséről? Mi minden vár még felfedezésre?

Az album hét, egyenként tíz fejezetből álló nagy egysége felöleli bolygónk és a földi élet eredetét, a Föld külső-belső működését, az evolúció elméletét és bizonyítékait, a biogeográfia kibontakozását, a növény- és az állatvilág változatosságát, az állatok viselkedését és a jövő rejtélyeit. A Föld magjától a Himalájáig, az oxigénmentes közegben létező tengermélyi mikrobáktól a méhek csodálatos kommunikációjáig vezet az utunk. Foglalkozunk az állatok mozgásának és vándorlásának titkaival, a sivatagi élet viszontagságaival, és azzal is, hogy hány faj élhet a Földön.

A kötet egyedülállóan, több mint hatvan elismert természettudós közreműködésével született meg, a sokrétű tudományos ismeretek mellett lenyűgöző látványvilága is rabul ejti az olvasót.

További információk

Szerző

Michael J. Benton

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

300

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2009-10-25

ISBN

9789632930060

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hetven rejtély a természet világából”értékelése elsőként