-21%
-21%Zöld GMO-k

Zöld GMO-k

1 590 Ft 1 256 Ft

Készleten

Cikkszám: 122982
Kategóriák: , Szerzők: , Kiadó: Akadémiai Kiadó Zrt.
A kiadás időpontja: 2014-03-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miként segíti a géntechnológia a növények nemesítését? Hogyan készülnek a génnemesített növények, a zöld GMO-k? Mit mond a tudomány az egyes GM növények egészségügyi és környezeti kockázatairól? Milyen GM növényekre számíthatunk a közeljövőben? Kinek milyen haszna származik a növényi géntechnológiából? Adjunk-e szabad választást a magyar gazdáknak a fajták, technológiák megválasztásában? Kinek az érdeke a „GMO-cirkusz”? Miért jutottunk zsákutcába a társadalmi viták során?

A Pont könyvek sorozat új darabja, a Zöld GMO-k érthető és logikus válaszokkal szolgál, határozott pontokat téve a kérdőjelek helyére.

Az Akadémiai Kiadó új ismeretterjesztő sorozatának célja rövid, lényegre törő, közérthető, ugyanakkor a tudomány mai állását tükröző, megalapozott, kiegyensúlyozott és tárgyilagos áttekintést adni egy-egy tudományágról, részterületről vagy éppen aktuális kérdésről. A sorozat enciklopédikus jelleggel, a tudományok teljességét átfogó módon kíván egy-egy zsebkönyvbe sűrítve alapvető ismeretekkel szolgálni elsősorban a laikus olvasó számára. A kötetek hazai szakértő szerzői garanciát jelentenek a megbízható és naprakész tudásra, miközben a modern arculat és az egységes, könnyen áttekinthető belső szerkezet a mai olvasó igényeihez igazodik. A Pont könyvek egyszerre támpont a tájékozódásban és kiindulópont az ismeretek elmélyítéséhez. Egy biztos pont korunk információözönében.

További információk

Szerző

Dudits Dénes, Györgyey János

Kiadó

Akadémiai Kiadó Zrt.

Oldalszám

145

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-03-08

ISBN

9789630594233

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Zöld GMO-k”értékelése elsőként