-26%
-26%Vallomás a szerelemről

Vallomás a szerelemről

Bolti ár: 3 900 Ft
Internetes ár: 2 886 Ft

Készleten

Cikkszám: 147105
Kategória: Szerző: Kiadó: Rivaldafény Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-10-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vallomás a szerelemről

“”Szerelmes vagyok. Hatvankét éve. Ez a történelmi korokon áthúzódó személyes élményem szülte ezt a könyvet. Nem a tartós párkapcsolatról, hanem a szerelemről írtam. Az öröklángról, amelyről tudom, hogy nem lesz parázs soha. Láng marad mindig. Azt is tudom már, hogy öregkorunkban lobog a legszebben és legizzóbban. A búcsú gyönyörűbb, mint a találkozás.
Életem összegezése ez a mű.””

A szerelem titkait keresi ez a könyv. Nem veszélytelen kaland, de érdemes vele tartani. Rejtély, hogy a szerelem szó a világ valamennyi nyelve közül miért csak a magyarban létezik. Nemrég kiderült, hogy ez volt őseink alapszava, amelyre egy ma is érvényes, hatalmas gondolatrendszer épül. Ezer évig rejtegetni kellett, mert üldözték, és sok embert megöltek miatta. Ilyen vészes ez a szó. A szerző izgalmas felfedezőútját ez az “illegalitásból” nemrég felszínre került ősi magyar világkép inspirálta, amelynek alapeszméje a dualitás: a férfi- és női minőség isteni szerelméből születik az egész világ.
Az író beszél a közveszélyessé vált, ötezer éves férfiuralom összeomlásáról, a nők mai öntudatának forradalmi változásáról, lelkünk varázshatalmáról, a szeretet és a szerelem különbségéről, a szeretkezésről és a magányról, a titkos szerelmek megrendítő történetéről, a “szívvel látás” misztériumáról, és megkísérel válaszolni arra az örök kérdésre, hogy van-e Igazi, és megtaláljuk-e.
Merész kincskeresés ez a könyv, melynek minden fejezetét az író személyes élménye hitelesíti.

“A csoda megfejhetetlen, de kihasználom sorsom ajándékát, hogy a legmélyebb gondolataimat meg tudom még beszélni — Vele.”

MÜLLER PÉTER

További információk

Szerző

Müller Péter

Kiadó

Rivaldafény Kiadó

Oldalszám

328

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-10-16

ISBN

9786155677045

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vallomás a szerelemről”értékelése elsőként