-26%
-26%Beszélj győztesként!

Beszélj győztesként!

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Hogyan győzzük meg hallgatóságunkat bármely helyzetben?

Készleten

Cikkszám: 153344
Kategória: Szerző: Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2019-11-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A siker elengedhetetlen tartozéka, hogy meg tudjunk szólalni több ember előtt.
Ha Ön fél egy prezentáció megtartásától, vagy fejleszteni akarja meglévő tudását, akkor Önnek ajánljuk a világ egyik legnevesebb üzleti előadójának könyvét.
A szerző bevezet minket a sikeres tárgyalások világába, megosztja személyes szónoki tapasztalatait, elárulja kulisszatitkait. Ötletei bizonyítottak, gyakorlatiasak és gyors hatásúak. Olyan technikát és stratégiák, melyeket mi is sikerrel alkalmazhatunk.

Szerző: Brian Tracy

Jó hír: A beszédkészség tanulható!

Tűzzük ki célul, hogy a tíz legjobb szónok közé kerülünk be, és ne feledjük: „Aki ma elragadóan beszél, az egykor talán csődtömeg volt.”
Használjuk bátran Tracy tanácsait, a szónoki képességek négy sarokkövét, melynek segítségével a legfőbb akadályt, magunkat tudjuk legyőzni és kételyeinktől, félelmeinktől szabadulhatunk meg. Ha bízunk magunkban, beszédünk hiteles lesz minden helyzetben.
A csiszolt szónoki képesség intelligenciánkról is meggyőzi környezetünket és gyorsabb előmenetelt biztosít, hogy jobb eredményeket érjünk el életünk és karrierünk során.
Brian Tracy a világ egyik legkiválóbb motivációs trénere. Számos sikerkönyv szerzője, melyeket 42 nyelven a világ 60 országában használnak. Személyes és karrier-tanácsadóként több mint ezer nagyvállalatnak nyújtott segítséget – többek között az IBM-nek, a McDonnell Douglasnak–, és több mint kétmillió embert oktatott személyesen.

További információk

Szerző

Brian Tracy

Kiadó

Trivium Kiadó Kft.

Oldalszám

182

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-28

ISBN

9786155732591

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Beszélj győztesként!”értékelése elsőként