-26%
-26%Veszteségből nyereség, vereségből győzelem

Veszteségből nyereség, vereségből győzelem

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 472 Ft

A lelki megküzdés útjai

Készleten

Cikkszám: 117613
Kategória: Szerzők: , , , Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2013-04-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nincs olyan ember, aki élete során legalább egyszer – de inkább többször – ne kerülne lelkileg a padlóra. Valamennyiünket érnek veszteségek, vereségek, kudarcok, ám mivel ezekben többnyire csak a szenvedést látjuk, az értelmet nem, pánikszerűen menekülünk előlük.

“Nincs idő a fájdalomra!” – halljuk a tévéreklámban is, a fájdalom azonban igenis időt és teret követel magának az életünkben. Van, amikor képtelenség kivédeni – az egyetlen lehetőségünk, hogy megküzdjünk vele, azután erőnket újra összegyűjtve feltápászkodjunk a földről. Erre azonban kultúránk nemigen tanított meg minket, és környezetünk sem sokat segít a biztatónak szánt, ám sokszor ostorcsapásként ható mondatokkal: „Szedd már össze magad!”, „Ha nem csinálsz semmit, mitől várod, hogy jobb legyen?” „Nem gondolod, hogy kissé túlreagálod a dolgot?”

De mi segíthet annak, aki éppen mélységesen gyöngének, tehetetlennek, kiszolgáltatottnak és szomorúnak érzi magát? Mi tesz képessé valakit arra, hogy súlyos csapások után is talpra álljon? Hogyan lehet a veszteséget nyereséggé, a vereséget győzelemmé alakítani?

A modern pszichológia eszköztára és a hit, a spiritualitás útja egyaránt segítségünkre lehet a sikeres lelki megküzdésben; abban, hogy egy nehéz, fájdalmas életszakasz után újra – immár megerősödve – önmagunkra találjunk.

További információk

Szerző

Almási Kitti, Bagdy Emőke, Böjte Csaba, Szendi Gábor

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

156

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-04-11

ISBN

9786155281051

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Veszteségből nyereség, vereségből győzelem”értékelése elsőként