-26%
-26%Veszélyes személyiségek

Veszélyes személyiségek

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Az FBI ügynök legújabb emberismereti kézikönyve

Készleten

Cikkszám: 130572
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-08-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Naponta újabb és újabb tragédiákról szólnak a hírek Newton, Boston, Aurora, Columbine. A riportokban számtalanszor elhangzik, hogy bár voltak ugyan jelek, de senki nem foglalkozott velük. A szörnyű tragédiákon túl felettébb félelmetes az a tény, hogy a bűnözők kevesebb, mint 1%-át ítélik börtönbüntetésre. Ez egyben azt is jelenti, hogy az újságok minden egyes szalagcímére több millió, az átlagembert veszélyeztető helyzet jut.
És a valódi bűneseteken túl ott vannak az őrült munkatársak, a fékevesztett családtagok vagy épp azok a kegyetlen szomszédok, akik bár fizikai fájdalmat nem okoznak, mégis folyamatosan megkeserítik az életünket. Vajon időben felismerhetjük az ilyen emberektől érkező fenyegetést?
Joe Navarro, az FBI egykori ügynökének könyve megtanít a négy leggyakoribb veszélyes személyiség a nárcisztikus, a ragadozó, a paranoiás és a labilis típus azonosítására. Részletesen ismerteti az egyes típusok felől érkező fenyegetést. Így megvédhetjük magunkat, rövid és hosszú távon egyaránt. De ha mégsem tudtuk elkerülni a pusztító erő közelségét, bemutatja azt is, hogyan dolgozhatjuk fel az általa okozott traumát.

További információk

Szerző

Joe Navarro

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

289

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-08-10

ISBN

9789633105030

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Veszélyes személyiségek”értékelése elsőként