-21%
-21%Szuperérzékeny vagyok?

Szuperérzékeny vagyok?

3 330 Ft 2 630 Ft

Készleten

Cikkszám: 113988
Kategória: Szerző: Kiadó: Sensum Donum Kft.
A kiadás időpontja: 2012-08-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miben segít ez a könyv?

A könyvben minden olyan információ szerepel, amelyre ezzel a tulajdonságoddal kapcsolatban szükséged lehet. Ez az egyedülálló munka öt éves kutatás, számos mélyinterjú, klinikai tapasztalat, több száz szuperérzékeny résztvevővel tartott tanfolyam és egyéni konzultáció, valamint a témával kapcsolatban rendelkezésre álló pszichológiai ismeretanyag figyelmes áttanulmányozásának eredménye. Az első három fejezetből megismerheted a személyiségvonásodat megalapozó tényeket, és megtanulhatod, hogy miként kezeld az idegrendszeredet érő túlzott ingeráradatot, valamint az emiatt fellépő túl nagy feszültséget.

Ezt követően azt vizsgáljuk, milyen hatással van az érzékenységed saját életedre, munkádra, kapcsolataidra és a lelki életedre. Rávilágítok olyan előnyökre, amelyekre talán sohasem gondoltál, valamint tanácsokkal látlak el a szuperérzékeny személyek körében gyakorta felmerülő problémák kezelésével kapcsolatban, mint amilyen a félénkség, vagy a megfelelő munka kiválasztása.

Nagy út áll előttünk. A legtöbb szuperérzékeny ember, akinek a könyvben található információk révén segíteni tudtam, azt állította, hogy az élete jelentős fordulatot vett, és azt tanácsolták, hogy ezt a tudást osszam meg Veled is.

További információk

Szerző

Elaine N. Aron

Kiadó

Sensum Donum Kft.

Oldalszám

293

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2012-08-15

ISBN

9789630819312

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szuperérzékeny vagyok?”értékelése elsőként