-26%
-26%Szeretők – A titkos viszonyok lélektana

Szeretők – A titkos viszonyok lélektana

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 472 Ft

Lux Elvira előszavával

Elfogyott

Cikkszám: 94353
Kategória: Szerzők: , , , Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2009-06-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Felmérések szerint a tartós kapcsolatban élő nők és férfiak közel 50%-ának volt már szeretője. A házasságok fele válással végződik, aminek leggyakoribb oka a külső kapcsolat. Aki volt már hasonló szituációban, jól ismeri a képletet: a társ előtt titkolózni kell, a szerető döntést vár tőlünk. Úgy érezzük, egyikükről se akarunk lemondani, miközben a helyzet egyre több fájdalmat okoz mindenkinek.
Vajon, a pszichológia szerint milyen tényezők vezetnek a titkos harmadik felbukkanásához? Mitől függ, hogy a dilemma végül a társ vagy a szerető javára dől el, s hogy e választás kiállja-e az idő próbáját? Meddig érdemes várni a tétovázó partner döntésére, s melyik az a lélektani pillanat, amikor akár érzelmeink ellenére is lépni kell? Helyreállítható-e még a bizalom egy szerelmi háromszög história végeztével?
Megannyi fontos kérdés, melyekre a válaszok sokszor életünk további irányát határozzák meg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni a kimondatlan, talán mindhármunk számára rejtett motivációkat is. Ebben kívánnak segíteni a Mesterkurzus legújabb kötetének szerzői.

További információk

Szerző

Bácskai Júlia, C. Molnár Emma, Mester Dóra, Popper Péter

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

180

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2009-06-05

ISBN

9789639604889

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szeretők – A titkos viszonyok lélektana”értékelése elsőként