-21%
-21%Szerelemhóhér

Szerelemhóhér

Bolti ár: 3 450 Ft
Internetes ár: 2 726 Ft

És más pszichoterápiás történetek

Készleten

Cikkszám: 145657
Kategória: Szerző: Kiadó: Park Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2018-06-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Irvin D. Yalom pszichoterápiás történetein átsüt az emberszeretet, empátia, tolerancia, hitelesség és bölcsesség. A legkényesebb kérdésektől sem zárkózik el; saját haláláról vagy az élet értelméről ugyanolyan tárgyilagosan ír, mint a páciens és terapeuta kapcsolatának buktatóiról. Őszintén beszél saját érzelmeiről és arról, hogyan használja fel azokat munkája során.
Legsikeresebb könyve, a Szerelemhóhér tíz olyan pácienst mutat be, akiknek története nem csak azt bizonyítja, hogy szembenézhetünk a létezés négy bizonyosságával – a saját és szeretteink halálának elkerülhetetlenségével; a szabadsággal, amely lehetővé teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy akarjuk; a végső pillanat magányával valamint azzal a ténnyel, hogy létezésünknek nincs egyértelműen meghatározható értelme – hanem azt is, hogy e szembenézéssel tartalmasabbá tehetjük életünket.
Irvin D. Yalom (1931) a Stanford Egyetem pszichiátriaprofesszora, író. Az Egzisztenciális pszichoterápia, a Csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata valamint A terápia ajándéka című munkái szakterületének alapművei közé tartoznak. Fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia, a Spinoza-probléma valamint az Amikor Nietzsche sírt világszerte rendkívül népszerűek.

További információk

Szerző

Irvin D. Yalom

Kiadó

Park Könyvkiadó

Oldalszám

334

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-06-20

ISBN

9789633554739

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerelemhóhér”értékelése elsőként