-26%
-26%Mi nők

Mi nők

Bolti ár: 3 690 Ft
Internetes ár: 2 731 Ft

9 pszichológiai és spirituális eszköz, amire minden nőnek szüksége van

Készleten

Cikkszám: 143130
Kategóriák: , Szerzők: , Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

z a mű egy olyan hívó szó, amely a világ minden nőjének szól!Nyisd ki a könyvet találomra! Ahol kinyílik, ott találod a neked szóló felszabadító igazságot!

A könyvben a szerzők azt a kérdést feszegetik, hogy vajon miért nem tud szabadulni oly sok nő a depresszió, a függőségek, az önkritika, sőt akár az önkárosítás börtönéből. Mennyivel lehetnénk hatékonyabbak és erősebbek, ha jelenlegi – versenyre, kritikára és összehasonlításra épülő – mintáinkat együttműködésre és együttérzésre cserélnénk? Ezeket az értékeket előtérbe helyezve ugyanis sokkal boldogabbak és erősebbek lehetnénk. A könyv éppen ezért arra biztat, hogy bizonyos szokásainkat cseréljük pozitívabbakra, békésebbekre, olyanokra, amelyek boldogsággal és jó érzéssel töltenek el minket.

A könyv felemelő, időszerű és gyakorlatias. Olyan kézikönyv, amely megmutatja, hogy hogyan teremthetnek változást a nők az életükben. Kilenc univerzális alapelvet ismerhetünk meg, amelyek segítenek szembenézni azokkal az elkerülhetetlen érzésekkel és spirituális kihívásokkal, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felbukkannak. Megmutatja, hogy milyen lenne a világ akkor, ha az “én” helyét a “mi” venné át.

A Mi, nők a színésznő Gillian Anderson (az X-Akták sztárja) és az újságíró Jennifer Nadel könyve. Két barátnőé, akik az elmúlt évtizedben együtt botladoztak, együtt tanultak, volt, hogy elbuktak, sírtak, nevettek, de amikor kellett, újrakezdték. Nem elméleti tanulmány, sokkal inkább hívó szó, amely az élet értelmére és magasabb, jelentőségteljesebb céljaira hívja fel a figyelmet. Gyakorlati, pszichológiai és spirituális eszközöket sorakoztat fel a boldogabb, teljesebb élet elérésének érdekében. Inspiráló vízió egy érzelmileg teljesebb jövőért, amelyet együtt teremthetünk meg.

További információk

Szerző

Gillian Anderson, Jennifer Nadel

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

346

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-30

ISBN

9789635297115

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mi nők”értékelése elsőként