-26%
-26%Lelki mentőöv

Lelki mentőöv

Bolti ár: 2 940 Ft
Internetes ár: 2 176 Ft

Válogatott írások

Készleten

Cikkszám: 117614
Kategória: Szerző: Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2013-04-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mentőövre csak hajóúton, viharos időben van szükség; lelki mentőöv viszont mindnyájunknak kell, itt és most, mert súlyosbodik körülöttünk a globális válság, és a jövő sötéten bizonytalan. Ilyenkor kell – mindenekelőtt és -fölött – a belső biztonság érzete, az a tudat, hogy lesz, ami lesz, lényünk mélyén van egy csendes zóna, ahová nem ér el a vihar, és ami védelmet ad, más szóval betölti a lelki mentőöv szerepét.

E kötet harminchárom fejezetét és sokféle témáját egy szerény kis szó fűzi egybe: az, hogy „másként”. Minden válságnak az az alapvető üzenete, hogy azért vagyunk bajban, mert rosszul csináltunk valamit, és jelenlegi válságunkat sem a balsors, hanem túlnyomórészt mi, emberek magunk idéztük elő. Ezért talán helyre is tudjuk hozni, ha idejében bevezetjük a sokat emlegetett paradigmaváltást, vagyis más szemmel, tágabb perspektívával és tudatosabban kezdünk élni és működni, lerázva mindent, ami elavult és immár érvénytelen, ajtónkat és szívünket új lehetőségek előtt kitárva.

Ez nem mindig könnyű és kényelmes, de ha sikerül túllátni megszokott feltevéseink, elvárásaink és szokásaink sűrű sövényén, izgalmas új tájat pillanthatunk meg, ahol fokozott belső szabadság és friss lehetőségek várnak ránk, a „másként” ajándékaként.

Próbáljuk meg.

További információk

Szerző

Beata Bishop

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

261

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-04-11

ISBN

9786155281068

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lelki mentőöv”értékelése elsőként