-26%
-26%Itt a Te időd! + CD

Itt a Te időd! + CD

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Vadonatúj élet 10 lépésben

Készleten

Cikkszám: 141991
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-10-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Alapvetően három embertípus van. A beletörődő, aki biztos benne, hogy az élet küzdelem, és már huszonöt évesen is a nyugdíjazást várja. Az álmodozó, aki sejti ugyan, hogy az élet örömteli is lehet, de azt hiszi, a siker csak a kiválasztottaknak jár. És végül a megvalósító. Aki nem hisz a lehetetlenben és addig megy, amíg be nem bizonyítja, hogy az élet csodálatos. A harmadik típus mindenkiben ott van. Benned is.
A könyvem egyetlen céllal született: ki akarom hozni a megvalósítót abból, aki a kezébe veszi. Utat mutatok ahhoz, hogy a vágyakból célok, a célokból pedig áttörések szülessenek. Ez a könyv lehet a kulcs életed nagy kalandjához. Tedd vissza, és sosem tudod meg, mit hagytál ki. Olvasd el, és döbbenj rá, mi mindenre vagy képes. A döntés a tiéd.

“Ádámot kivételesen intelligens és hiteles oktatónak tartom, aki mindig érdekesen ad át rendkívül hasznos ismereteket. A lebilincselő stílust ebben a könyvben is hozza: minden elmondott vagy leírt szava aranyat ér!”
– dr. Domján László orvos és agykontrolloktató

“Abban a 17 évben, amit a tévénél együtt töltöttünk, mindig azt mondtam, hogy Ádám a legjobb riporter az országban. Örülök, hogy most íróként is bizonyít: motiváló és szórakoztató történetmesélő.”
– Vujity Tvrtko Pulitzer-emlékdíjas újságíró

“Ádám lenyűgöző stílusa és tudása minden egyes lapját átitatja ennek a nagyszerű könyvnek. Ha szeretnél egy igazán fontos témáról, önmagadról, az életedről könnyedén tanulni, akkor ez a könyv neked szól.”
– Szabó Péter motivációs előadó és író

További információk

Szerző

Szalay Ádám

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

224

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-13

ISBN

9789632913223

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Itt a Te időd! + CD”értékelése elsőként