-26%
-26%Érzelmi intelligencia 30 percben

Érzelmi intelligencia 30 percben

995 Ft 736 Ft

Készleten

Cikkszám: 139208
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-03-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hasznos tudás mindenkinek 30 percben című sorozatunk kötetei rövid idő alatt, egy lélegzetvétellel elolvashatók, s kiválóan kamatoztatható ismereteket nyújtanak olyan, elsősorban a munka világában kiemelt jelentőséggel bíró terlületeken, mint a kommunikáció, a karrier és az önsegítés. 21. századi, modern életvitelünk elengedhetetlen része az ezeken a területeken való tájékozottság.
A könnyen áttekinthető, olvasmányos, informatív és kompakt kivitelű kötetek segítségével nem szükséges sok időt és energiát áldoznunk arra, hogy olyan hasznos tudásra tegyünk szert, amely által a munkahelyünkön sikeresebbek, személyes kapcsolatainkban pedig boldogabbak lehetünk.
Az eredetileg német nyelven írt sorozat köteteiből világszerte több mint 5 millió példány kelt el.
Az önfejlesztő sorozat harmadik kötete az érzelmi intelligencia témakörét járja körül. A könyv segítséget nyújt a saját érzelmei felismeréséhez és elfogadásához; példákkal illusztrálva mutatja be, hogyan célszerű viselkedni a különböző személyiségtípusokkal; és tanácsokat kínál ahhoz is, hogy tartós kapcsolatokat építhessen ki másokkal.

További információk

Szerző

Jörg Wurzer

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

93

Kiadás dátuma

2017-03-23

ISBN

9789630987325

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Érzelmi intelligencia 30 percben”értékelése elsőként