-26%
-26%Élet másképp

Élet másképp

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Váltsd valóra az álmaidet

Elfogyott

Cikkszám: 129084
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-04-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hiszel abban, hogy te is lehetsz boldog? Hogy te is élhetsz olyan életet, amilyenre mindig is vágytál, és amit senkivel sem cserélnél el?
Ez a könyv nemcsak ráébreszt arra, hogy valóra válhatnak az álmaid, de végig is kísér az önmegvalósítás útján. Oravecz Nóra saját tapasztalatait és általa nagyra tartott, sikeres emberek példáit felhasználva mutatja be, hogy az út egyes szakaszai milyen kihívásokat tartogatnak számodra, milyen leckéket kell megtanulnod, és milyen segítségeket vehetsz igénybe. A kötetben megszólal többek közt Penn Badgley színész, a Gossip Girl című sorozat sztárja és a MOTHRX zenekar frontembere,vagy Árvai Péter, a világhírű magyar start-up, a Prezi alapítója.
Ez a könyv neked készült: használd úgy, ahogy jólesik. Olvass bele bármikor, és kapaszkodj bele azokba a gondolatokba, amelyekre szükséged van. Ha van kedved, csináld meg a feladatokat, de akár ki is hagyhatod őket.
Egy valami biztos: ha úgy döntesz, hogy megküzdesz az álmaidért, ez a kötet a legfőbb bizalmasod, a barátod, a segítőtársad lesz az úton.
Oravecz Nóra több mint 150 ezer követőjével az ország legnépszerűbb bloggere. A nevéhez köthető az eddigi legnagyobb hazai self-published siker, a Libri Kiadónál megjelent könyvei pedig kivétel nélkül a bestsellerlisták élére kerültek. Országszerte tart teltházas előadásokat az önmegvalósításról. Eddig megjelent művei: Összekötve (2013, regény); 99 léleksimogató gondolat (2013, aforizmagyűjtemény); Az igazi kötelék (2014, regény); 99 lélekerősítő gondolat (2014, aforizmagyűjtemény).

További információk

Szerző

Oravecz Nóra

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

186

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-04-21

ISBN

9789633104194

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Élet másképp”értékelése elsőként