-26%
-26%Az asszony verve

Az asszony verve

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 125110
Kategória: Szerző: Kiadó: Háttér Kiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2014-06-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egyszerű lenne a képlet, ha a bántalmazó kapcsolat egyből egy pofonnal indulna. Mert azt szó szerint a bőrödön érzed. De mire a tested érzi a fájdalmat, addigra a lelked már elgyötört.
Nem úgy kezdődik, ahogy hinnéd.
Nem azok osztják a pofonokat, akikből kinéznéd és nem azok a bántalmazottak, akikről egyszerű és kényelmes feltételezni.
Hétköznapi es hihető módon indul.
Bárki lehet áldozat.

A bántalmazó kapcsolatok lélektanával, kialakulásuk mechanizmusával, azzal, hogy miért olyan nehéz az áldozatnak kilépni belőlük, számos szakkönyv foglalkozik. Takács Hajnal ebben a könyvben azonban saját bántalmazó kapcsolatát és néhány más áldozat történetét írja meg, úgy, ahogy arra egy szakkönyv sem képes: a személyes nézőpont megrázó bepillantást enged az ilyen kapcsolatok belső működésébe, kíméletlen igazságokkal szembesít, és segít abban, hogy valóban megérthessük, milyen egy bántalmazó kapcsolat, és hogyan lehet túlélni.

Meggyőződésem, hogy ez a könyv utakat nyit a gyógyulás felé azzal, hogy kimondja az eddig kimondatlant, láthatóvá teszi a mostanáig láthatatlant. Bevilágítja az utat azok számára is, akik még a félelem és sötétség szakaszánál tartanak. Megmutatja, mi különbözteti meg az erőszakot a valódi erőtől.
Ajánlom mindazoknak, akik hozzám hasonlóan már megtalálták a kiutat, és azoknak is, akik még csak keresik a szabadulást.”
Kéri Edit

További információk

Szerző

Takács Hajnal

Kiadó

Háttér Kiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

241

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-06-18

ISBN

9786155124327

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az asszony verve”értékelése elsőként