-23%
-23%A terápia ajándéka

A terápia ajándéka

3 950 Ft 3 042 Ft

Készleten

Cikkszám: 140047
Kategória: Szerző: Kiadó: Park Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-05-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Irvin D. Yalom negyvenöt évnyi praktizálás után összegyűjtötte leghasznosabbnak bizonyult terápiás módszereit, hogy ekképp járuljon hozzá pályakezdő kollégái szakmai fejlődéséhez. Nyíltan és szinte zavarba ejtően tárja elénk saját kétségeit, botladozásait éppúgy, mint briliáns megoldásait. Eszmefuttatásai a laikus olvasó számára is érthetőek, sok az esetleírás, a gyakorlati tanács. Az írásokon átsüt emberszeretete, empátiája, toleranciája, hitelessége és bölcsessége. A legkényesebb kérdésektől sem zárkózik el; saját haláláról vagy az élet értelméről ugyanolyan tárgyilagosan ír, mint a páciens és terapeuta kapcsolatának buktatóiról vagy a szexuális kapcsolat létesítésének tilalmáról. A sokat tanult és sokat megélt terapeuta lényegesen többet enged meg magának a páciens-terapeuta viszonyban, mint tapasztalatlanabb kollégái. Laza és magabiztos, dörzsölt és érzékeny. Tanácsait pácienseknek és terapeutáknak egyaránt érdemes megfontolni.
Irvin D. Yalom (1931) orosz zsidó bevándorló szülők gyermekeként született Washingtonban. A Stanford Egyetem pszichiátriaprofesszora, író.
A fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia és az Amikor Nietzsche sírt világszerte több millió példányban keltek el, és ismertté tették a magyar olvasóközönség számára is.

További információk

Szerző

Irvin D. Yalom

Kiadó

Park Könyvkiadó

Oldalszám

310

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-05-22

ISBN

9789633553770

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A terápia ajándéka”értékelése elsőként