-21%
-21%A pszichopatateszt

A pszichopatateszt

3 490 Ft 2 757 Ft

Körutazás az őrületiparba

Készleten

Cikkszám: 117758
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2013-04-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mi van, ha a társadalom alapvetően nem racionális, hanem az őrület vezérli? Ez a gondolat végtelenül érdekes utazásra indítja Jon Ronsont.
Útközben találkozik pszichopatákkal, akiknek életét megérintette az őrület, és olyanokkal is, akiknek az a munkája, hogy diagnosztizálja őket; köztük azzal a pszichiáterrel, aki a pszichopatadiagnosztizáló tesztet kidolgozta; tőle tanulja Jon, honnan lehet felismerni a pszichopatát. Ez az a tudás, ami úgy tűnik, felfedi, hogy minden rendszerben van valami őrült…
Jon híres humorával, bájával és nyomozói indíttatásával ez a könyv egyszerre szórakoztató és őszinte. Komoly kérdéseket vet fel arról, mi a normalitás definíciója egy olyan világban, ahol egyre inkább a legbolondabb szélsőségről ítéltetünk meg.

A Kecskebűvölők szerzőjétől.

“Egyszerre félelmetes és fergeteges.”
The Times

“Késő éjszaka kezdtem olvasni ezt a könyvet. Fáradt voltam, kedvetlen és beteg… aztán azon kaptam magam, hogy idióta módjára harsányan röhögök, és oldalról oldalra lapozok.”
Will Self, The Guardian

“Mellékhatása harsány, fetrengő röhögés – szent ég, ez nagyon mulatságos! Ronson új könyve provokatív és érdekes. Garantálom, hogy végig örömmel fogja olvasni.”
Observer

További információk

Szerző

Jon Ronson

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

297

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-04-16

ISBN

9789636896157

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A pszichopatateszt”értékelése elsőként