-26%
-26%A magyar macska átka

A magyar macska átka

3 500 Ft 2 590 Ft

Pszichoterápiás mesék

Készleten

Cikkszám: 120241
Kategória: Szerző: Kiadó: Park Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2013-10-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hat lebilincselő mese életről és halálról a terápia nagymesterének tollából.” – Kirkus

Irvin D. Yalom, az emberi lélek feltárásának mestere, a “kétszemélyes terápia” elkötelezett híve, akinek hitvallása, hogy a terapeutának a pácienssel együtt kell fejlődnie és változnia, fenekestül felfordítja elképzeléseinket a páciens- terapeuta viszonyról.
Ezúttal hat, részint saját klinikai tapasztalataiból merített, részint fiktív történetet írt, amelyekben aprólékos részletességgel, magabiztos nyelvi kifejezőerővel mutatja be szereplőit, egykori pácienseit, akik nemcsak a terapeuta álmaiba és gondolataiba fészkelik be magukat, de az olvasó számára is emlékezetesek maradnak.
Miközben Yalom betekintést enged a terapeuta szívének és elméjének legmélyebb bugyraiba, arra hívja fel a figyelmet, hogy törékeny és egyedi kapcsolataink végtelen lehetőségek tárházai, megváltozni, önmagunkat jobban megismerni és megérteni pedig soha nem késő.
Irvin D. Yalom (1931) orosz zsidó bevándorló szülők gyermekeként született Washingtonban. A Stanford Egyetem pszichiátriaprofesszora, író. A csoport pszichoterápia elmélete és gyakorlata, az Egzisztenciális pszichoterápia, A terápia ajándéka, valamint a Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek című munkái szakterületének alapművei közé tartoznak. A fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia és az Amikor Nietzsche sírt világszerte több millió példányban keltek el, és ismertté tették a magyar olvasóközönség számára is.

További információk

Szerző

Irvin D. Yalom

Kiadó

Park Könyvkiadó

Oldalszám

325

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-10-09

ISBN

9789635309795

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A magyar macska átka”értékelése elsőként