-21%
-21%Protokoll az életem

Protokoll az életem

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 135734
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2016-07-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A könyv szerzője, Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.

Éppen ezekkel az ismeretekkel frissítette fel és egészítette ki a korábbi kiadásokat, és tette még korszerűbb szemléletűvé a nagy sikerű könyvet. A Protokoll az életem egyfelől hagyományos illemtankönyvnek is tekinthető, hiszen a mindennapi viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció) helyes formáira vezet rá, de a könyv nagyobb részében a hivatalos viselkedés (a tárgyalás, konferencia, fogadás) szabályaival ismerteti meg az érdeklődő olvasót. Akinek pedig gyakran kijut a vendég szerepe, vagy aki hivatalból fogad vendéget, vagy akinek programokat kell szerveznie a gyakorlati teendők megtanulásához kézikönyvként használhatja kiadványunkat. Igazi program- és forgatókönyvminták is vannak a könyvben.

Bár a viselkedési szabályok, a száraz tények is könnyen emészthetők, frissítőnek Szörbet gyanánt különleges sztorikat is felszolgál az olvasónak a szerző a tizenhárom év különleges történeteiből összeállítva. Állam- és kormányfők, miniszterek, kabinetfőnökök váltották egymást, miközben a protokoll maradt. És Görög Ibolya neve fémjelezte

További információk

Szerző

Görög Ibolya

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

332

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-07-06

ISBN

9789631434163

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Protokoll az életem”értékelése elsőként