-26%
-26%Orbánság aranya – narancskönyv

Orbánság aranya – narancskönyv

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 220 Ft

Készleten

Cikkszám: 142938
Kategória: Szerzők: , , Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-11-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Orbán Viktor legnagyszerűbb gondolatait tartja kezében az olvasó. A Hócipő négy munkatársának hódoló kiegészítéseivel, magyarázataival. Mi, négyen pentitók vagyunk, így nevezik Itáliában a bűnbánó maffiózókat.
Belátjuk, tévedtünk, jobb későn, mint soha. Orbán Viktor európai formátumú politikus, ha ez a kifejezés még mond valamit, hiszen a vén Európa már nem a régi, de ő még ráncba szedheti. Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy kövessék példánkat, és ne állják útját a további magyar felemelkedésnek.
Vezeklésül hónapok óta Orbán-idézeteket cserélgetünk egymás között, ízlelgetjük nagy mondásait, bölcs gondolatait, ideje csokorba gyűjteni, miként megtette ezt Mao elnök a Vörös könyvvel, Kadhafi ezredes a Zöld könyvvel és Szaparmurat Nyijazov, azaz Türkménbasi, népe erkölcsi és lelki útmutatójával, a zöld-lila Ruhnamával. Ám ezek a bibliák a hatalom berkeiben születtek, ennél sokkal értékesebb, ha eddig ellenzékinek tartott írástudók ismerik el és értékelik Orbán Viktor nagyságát. Azokat a gondolatait,
amikkel már nem csak minket, hanem egy egész tévútra tévedt földrészt vezet egy boldogabb, keresztény, migránsmentes jövőbe.
Köszönjük, hogy kortársai és katonái lehettünk.

További információk

Szerző

Farkasházy Tivadar, Para-Kovács Imre, Váncsa István

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

326

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-22

ISBN

9786158087704

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Orbánság aranya – narancskönyv”értékelése elsőként